Zeci de distincţii de serviciu primite de ofițerii și subofițerii jandarmi

Zeci de ofiţeri şi subofițeri din cadrul structurilor Jandarmeriei Române au primit distincţii de serviciu. Acestea au fost acordate cu prilejul sărbătoririi Zilei Naționale a României din ordinul inspectorului general al Jandarmeriei Române, general de brigadă Alin Mastan, pentru îndeplinirea în condiții deosebite a misiunilor încredințate și pentru obținerea de rezultate foarte bune în procesul de formare profesională în activităţi sportive. În total este vorba despre 20 de ofițeri și subofițeri jandarmi, printre care și un sălăjean – locotenent  Răzvan-Andrei Sabou.

Printre faptele jandarmilor se numără și salvarea de vieți omeneşti, prin intervenția promptă pentru stingerea unor incendii, oprirea unor acte de violenţă care puneau în pericol viața unor persoane sau pentru acordarea primului ajutor în cazul unor accidente rutiere, dar şi rezultate foarte bune în plan național și internațional la competiții sportive.

One Thought to “Zeci de distincţii de serviciu primite de ofițerii și subofițerii jandarmi”

  1. […] Zeci de ofiţeri şi subofițeri din cadrul structurilor Jandarmeriei Române au primit  au primit distincţii de serviciu. Acestea au fost acordate cu Citeste mai mult […]

Leave a Comment