Zalăul a rămas fără apă

O avarie majoră la conducta de apă care vine de la Vârșolț a lasat întreg municipiul  Zalău fără apă. Echipajele de intervenție sunt la fața locului pentru a remedia defecțiunea.

7 Thoughts to “Zalăul a rămas fără apă”

 1. Anonim

  Conducte putrede, bazine ruginite, dezinteres si delăsare din partea celor pe care ii tot alegel de 30 de ani, legați la ochi! Iata consecintele. Poate ne loveste si vreo molimă,sa ajungem si mai rau de rasul țării!

 2. Anonim

  Bine ca scumpesc zilnic apa! O sa ajunga o delicatesa apa la robinet!

 3. Anonim

  Cred ca pe cei de la apă nu-i alegi, e Companie privată, e adevărat că e unica și n-ai alternativă!

 4. Anonim

  Din pacate, chiar daca nu fac parte din clasa politica, mentalitatea este aceeasi: ocupam functii ca sa ne luam leafa, iar de-om mai si face ceva, avem nevoie de bonusuri. In tompurile noastre, nu ar fi trebuit sa-si asume raspunderea de a lasa un oras intreg fara apa, ci ar fi trebuit ca verificarile, reparatiile sa se faca din timp. Mentalitatea ne-ar trebui schimbata, inaintea conductelor. Insa, implant de constiinta si de responsabilitate e mai greu de facut, daca nu chiar imposibil(!!!!!!!). Schimbarea incepe cu fiecare din noi (de la primul angajat, pana la ultimul, de la cel de jos si pana la cel din varf) stat acasa, cat si acolo de unde ne luam salariul si…..ORIUNDE(!!!!).

 5. Gigi

  Ei spun ca depun eforturi sa repare defectiunea cat mai repede, dar facem pariu ca la locul avariei nu este nimeni de la oa 16? Unde sunt echipele de interventie? Freaca menta acasa, iar maine pe la ora 9 o sa se faca ca lucreaza. In vremuri vechi apuse nimeni nu inchidea un ochi pana nu era remediata avaria.🤔

 6. Ioan

  Asta e rezultatul politicii de dezvoltare a agentiei somes-tisa.
  De la apa 2 ore s-a facut un progres. Candva un primar inaintea timpurilor a rezolvat problema retelei in oras, cu tevi de polietilena .
  De atunci se tot baga apa si canal la sate, si tot nu se mai termina .
  Marea realizare e o tevusca de la Tarnita, care ocoleste Zalaul.
  Lipseste salva de rezervoare .
  Unde e magistrala de rezerva ? Unde e aductiunea din Somes ? Unde e rezerva de apa a orasului ?

 7. WSS

  Mulțumiri firmei WSS, prin reprezentantul ei, angajat la Compania de Apă Someș Tisa, cel care, s-a ocupat de canalizarea din centrul orașului…. același personaj, care se ocupă acum de conducta de aducțiune pentru localitățile limitrofe….

Leave a Comment