Zălăuanii vor să protesteze pentru Roşia Montană

La iniţiativa a doi tineri preocupaţi de soarta Roşiei Montane, în centrul municipiului Zalău ar putea avea loc joi, 5 septembrie, o acţiune de protest. Manifestarea este promovată pe Facebook, unde a fost creat evenimentul „Revoluţia începe la Roşia Montană – Protest împotriva legii distrugerii Roşiei Montane – NU în numele meu! – 5 septembrie, Zalău”. Până în acest moment, la protest au fost invitate, prin intermediului reţelei de socializare, peste 1.500 de persoane.
„E oficial! Guvernul trimite România la execuţie prin cianurare. S-a decis începerea proiectului minier de la Roşia Montană. Cetăţenii îşi rezervă dreptul de a se apăra în faţa abuzurilor de orice fel. Platou, 5 septembrie, ora 17”, se arată în anunţul postat pe Facebook.

Alte articole

3 Thoughts to “Zălăuanii vor să protesteze pentru Roşia Montană”

  1. Zălăuan

    Voi fi acolo !

  2. ala bala

    hai- man ii sigur vor fi acolo, da ce are zalaul cu mina asta?aoleu ce multa lume o sa fie,maxim 10 persoane!

  3. […] La iniţiativa a doi tineri preocupaţi de soarta Roşiei Montane, în centrul municipiului Zalău ar putea avea loc joi, 5 septembrie, o acţiune de protest. Manifestarea este promovată pe Facebook, unde a fost creat evenimentul „Revoluţia începe la Roşia Montană – Protest împotriva legii distrugerii Roşiei Montane – NU în numele meu! – 5 septembrie, Zalău”. Până în acest moment, la protest au fost invitate, prin intermediului reţelei de socializare, peste 1.500 de persoane. „E oficial! Guvernul trimite România la execuţie prin cianurare. S-a decis începerea proiectului minier de la Roşia Montană. Cetăţenii îşi rezervă dreptul de a se apăra în …mai multe stiri […]

Leave a Comment