Zălăuanca Eugenia Pinzar, aleasă Miss Manchester 2022

Eugenia Pinzar, o frumoasă și distinsă zălăuancă în vârstă de 37 de ani, a obținut titlul de Miss Manchester. Este vorba despre un concurs de frumusețe și modeling, „Miss Greater Manchester  Elegance”, care se desfășoară anual în Manchester – unul dintre cele mai mari orașe din Anglia. Grație frumuseții sale, zălăuanca aleasă Miss Manchester a fost selectată să participe la finala națională a concursului „Miss British Isles 2022”, care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni în Anglia unde, în total, vor concura 30 de participante din Insula Britanică, inclusiv Irlanda, Scoția, Țara Galilor și din toată Anglia.

Eugenia Pinzar este absolventă a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca și lucrează ca interpret pentru Consiliul Oldham din zona Greater Manchester, iar hobby-urile ei sunt scrisul, cititul, actoria și modelarea. Recent a publicat o carte bilingvă pentru copii.

3 Thoughts to “Zălăuanca Eugenia Pinzar, aleasă Miss Manchester 2022”

  1. […] Eugenia Pinzar, o frumoasă și distinsă zălăuancă în vârstă de 37 de ani, a obținut titlul de Miss Manchester Citeste mai mult […]

  2. […] Eugenia Pinzar, o frumoasă și distinsă zălăuancă în vârstă de 37 de ani, a obținut titlul de Miss Manchester  » Mai multe detalii […]

  3. Off off

    Fata de englezoaice da e frumoasa,dar are celulita la genunchi,nu stiu dupa ce criterii a fost aleasa,dar asta sa fie cel mai mic defect.

Leave a Comment