Zălăuancă, cercetată pentru infracţiuni economice. Vindea „haine de firmă” contrafăcute

O zălăuancă în vârstă de 45 de ani este cercetată de poliţişti pentru infracţiuni economice. Aceasta a vândut într-un magazin din Şărmăşag, dar şi prin intermediul reţelelor de socializare, haine şi încălţăminte contrafăcute. Este vorba despre bluze, tricouri, cămăşi, pantofi şi adidaşi care purtau diferite mărci consacrate Nike, Adidas, Puma, Guess, Louis Vuitton, dar erau contrafăcute.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sălaj au efectuat în cursul zilei joi, 16 iunie, două percheziții domiciliare în județ la locuința și magazinul acesteia.

 

Din cercetări a reieșit că în cursul acestui an, zălăuanca ar fi comercializat, într-un magazin din localitatea amintită, dar și prin intermediul unor rețele de socializare, produse susceptibile de a fi contrafăcute. În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit bunuri contrafăcute pe care le-au indisponibilizat, în vederea continuării cercetărilor, urmând ca valoarea acestora și prejudiciul cauzat să fie stabilite ulterior. De asemenea, au fost emise două mandate de aducere, care urmează să fie puse în executare.

„Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente, pentru comiterea infracțiunii de punere în circulație fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare. „Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și prezumția de nevinovăție”, au precizat reprezentanţii IPJ Sălaj.

Activitățile au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj.

2 Thoughts to “Zălăuancă, cercetată pentru infracţiuni economice. Vindea „haine de firmă” contrafăcute”

  1. […] O zălăuancă în vârstă de 45 de ani este cercetată de poliţişti pentru infracţiuni economice. Aceasta a vândut într-un magazin din Şărmăşag, Citeste mai mult […]

  2. […] O zălăuancă în vârstă de 45 de ani este cercetată de poliţişti pentru infracţiuni economice. Aceasta a vândut într-un magazin din Şărmăşag,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment