Vine iarna, se taie ilegal copacii pentru a obține lemne de foc

Polițiștii au identificat, în dimineața de 15 noiembrie, un jibouan de 37 de ani, care era bănuit că ar fi tăiat dintr-o pădure din Cuceu, din locul numit „Hărmani”, trei arbori nemarcaţi, din specia carpen, pe care ulterior i-a dus acasă și i-a transformat în lemne pentru foc. În aceeași zi, oamenii legii au prins în flagrant un bărbat de 41 de ani și unul de 22 de ani, ambii din Șamșud, care au tăiat ilegal un arbore nemarcat, de esență cer, dintr-o pădure din localitate.

În ambele cazuri a fost întocmit câte un dosar de cercetare penală pentru cei care au tăiat copacii. Dată fiind gravitatea cazurilor, continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală și furt de arbori.

One Thought to “Vine iarna, se taie ilegal copacii pentru a obține lemne de foc”

  1. […] Polițiștii au identificat, în dimineața de 15 noiembrie, un jibouan de 37 de ani, care era bănuit că ar fi tăiat dintr-o pădure din Cuceu, din locul numit „Hărmani”, trei arbori nemarcaţi, din specia carpen, pe care ulterior i-a dus acasă și i-a transformat în lemne pentru foc. În aceeași zi, oamenii legii au prins în flagrant un bărbat de 41 de ani și unul de 22 de ani, ambii din Șamșud, care au tăiat ilegal un arbore nemarcat, de esență cer, dintr-o pădure din localitate. În ambele cazuri a… Citeste mai mult […]

Leave a Comment