Viitorii agenţi ai posturilor de poliţie sălăjene: LISTA ADMIŞILOR

Inspectoratul de Poliţie Sălaj (IPJ) anunţă într-un comunicat de presă că 21 de posturi au fost ocupate în urma concursului cu recrutare din sursă externă pentru posturile de agenţi de poliţie. Ultima probă a concursului de încadrare directă, din sursă externă sau reîncadrare ca poliţişti a avut loc în 14 mai a.c., probă la care au participat 143 de candidaţi. IPJ Sălaj a organizat concurs pentru ocuparea a 22 de funcţii cu personal din sursă externă, precum şi pentru ocuparea unei funcţii prin reîncadrare.

La nivelul inspectoratului posturile scoase la concurs au fost la posturile de poliție comunale: Șamșud, Almașu, Fildu, Zimbor, Gîrbou, Năpradea, Gîlgău, Letca, Ileanda, Rus, Zalha, Poiana Blenchii (2), Dragu, Crasna, Nușfalău, Halmășd, Plopiș, Marca, Valcău de Jos, Chieșd și Carastelec. Din cele 22 de posturi scoase la concurs, 21 au fost ocupate. Cea mai mare notă obţinută a fost 9,62. Cu acestă notă, Holhoș Andreea Oana și Sabău Bianca au ocupat funcţiile scoase la concurs de la Postul de Poliţie Horoatu Crasnei şi Postul de Poliţie Zimbor. Funcţia rămasă neocupată este la Postul de Poliţie Ileanda.

De asemenea, pentru reîncadrare, postul scos la concurs a fost la Postul de Poliţie Sărmăşag, iar din cei trei candidaţi înscrişi pe acest post unul singur a ajuns să susţinăproba scrisă, probă la care a fost RESPINS întrucât a obţinut nota 6,40. De asemenea, pentru reîncadrare, locul scos la concurs a fost la Postul de Poliție Sărmășag, iar din cei trei candidaţi înscrişi pe acest post, unul singur a ajuns să susţină proba scrisă, probă la care a fost respins întrucât a obţinut nota 6,40 în condiţiile în care baremul a fost nota minimum 7.

Lista ADMISI IPJ Salaj

Alte articole

5 Thoughts to “Viitorii agenţi ai posturilor de poliţie sălăjene: LISTA ADMIŞILOR”

 1. COP

  felicitari celor care au reusit si multumim MAGAZIN pentru informatie!

 2. Anonim

  Cei mai multi dintre politisti abia au luat Bac.ul. Dar vor avea salarii mai mari ca medicii. Rusine,Rusine Politia Romana.

 3. eu

  Unde naiba de te duca e lista?…ziaristi de rahat ce sunteti toti….

 4. Andrei

  Castiguri din prima luna!100-285 de euro lunar!Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time)sau 285 euro lunar (full-time)acum,din prima luna!Oferta este pentru toate localitatile tarii!Lucrati in timpul liber,sau full-time ,la alegere!Activitatea este foarte usoara!Cerem si oferim seriozitate maxima!Pentru mai multe informatii, solicitati mai multe detalii unuia din membrii echipei noastre la una dintre adresele noastre de mail anghelusandrei77@yahoo.com

Leave a Comment