Vicepreședintele Uniunii Patronatului Român, sălăjeanul Alin Buză: „Putem ajuta firmele să acceseze fonduri europene”

Prezent astăzi la întâlnirea reprezentanților sindicatelor și patronatelor din Sălaj cu oficialii Instituției Prefectului Sălaj, vicepreședintele Uniunii Naționale a Patronatului Român, Alin Buză, a declarat că prioritățile organizației pe care o reprezintă este de a oferi sprijin firmelor în accesarea surselor de finanțare europeană pentru a derula proiecte de dezvoltare. „Este una dintre prioritățile noastre. Putem ajuta firmele să acceseze fonduri europene pentru a-și dinamiza activitatea. Sunt bani mulți, iar unii știu sau nu știu de aceste surse de finanțare sau cum să le acceseze”, a explicat Alin Buză în cadrul ședinței. Reprezentantul patronatelor a precizat că Uniunea dispune la nivel național de specialiști în accesarea programelor cu finanțare europeană, experți care le pot fi de folos antreprenorilor interesați să se dezvolte cu bani europeni. Potrivit lui Alin Buză, o altă direcție a Uniunii este de a sprijini firmele private pentru a diminua consecințele creșterii prețurilor la energia electrică și gazele naturale. Procedura vizează mai ales obținerea unor ajutoare de stat acolo unde legea permite acest lucru, dar și prin oferirea de consultanță în găsirea unor surse alternative de energie.

One Thought to “Vicepreședintele Uniunii Patronatului Român, sălăjeanul Alin Buză: „Putem ajuta firmele să acceseze fonduri europene””

  1. […] Prezent astăzi la întâlnirea reprezentanților sindicatelor și patronatelor din Sălaj cu oficialii Instituției Prefectului Sălaj, vicepreședintele Uniunii Naționale a Patronatului Român, Alin Buză, a declarat că prioritățile organizației pe care o reprezintă este de a oferi sprijin firmelor în accesarea surselor de finanțare europeană pentru a derula proiecte de dezvoltare. „Este una dintre prioritățile noastre. Putem ajuta firmele să acceseze fonduri europene pentru a-și dinamiza activitatea. Sunt bani mulți, iar unii știu sau nu știu de aceste surse de finanțare sau cum să le acceseze”,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment