Vezi prognoza: Vremea se răcește sever în Sălaj

 

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineaţă o informare meteo de răcire a ţării şi intensificări temporare a vântului, valabilă pentru întreaga ţară, în intervalul 21 septembrie, ora 10 – 22 septembrie, ora 20.

În intervalul amintit, vremea va continua să se răcească în toată țara, devenind rece pentru această perioadă cu precădere în regiunile intracarpatice, unde valorile maxime ale temperaturii aerului se vor situa, în general, între 14 și 18 grade.

În Sălaj, temperaturile diurne se vor încadra, în intervalul de timp amintit, între 16-17 grade, urmând ca sâmbătă să fie rece pentru această perioadă, astfel că pe timpul zilei se vor atinge maxim 15 grade. În nopțile care vor urma, în județul nostru, se vor înregistra temperaturi minime de 8 grade. Potrivit prognozelor meteo, de duminică, vremea se va ameliora, temperaturile urmând să crească ușor până la 20-22 de grade pe timpul zilei.

Până atunci, însă, joi și vineri, temporar, vom avea parte de intensificări ale vântului și va ploua sporadic pe arii restrânse, unde se vor cumula peste 15…20 l/mp.

Leave a Comment