Se fac angajări: peste 200 de locuri de muncă vacante

Prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj, agajatorii din judeţ pun la dispoziţia persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă 202 de joburi, aproape o treime din ele, în industria confecţiilor. Firmele de profil sunt în căutare de confecţioneri asamblori articole din textile, muncitori necalificaţi şi confecţioneri articole din piele.
În industria lemnului sunt disponibile 45 de posturi pentru tâmplari, tapiţeri şi muncitori necalificaţi, în producţie şi prestări servicii, 32, pentru vulcanizatori, asistent manager, instalatori, manipulanţi marfă, electricieni, iar în turism şi industria alimentară, 21, pentru ospătari, bucătari şi agenţi de turism. Oferta de pe piaţa muncii este completată de cele 18 slujbe din comerţ (vânzători, contabili, economişti, şoferi) şi de cele 22 din construcţii (zidari, dulgheri, zugravi, fierar-betonişti).
Angajatorii sălăjeni caută pentru angajare în special persoane cu studii medii cu sau fără calificare. Pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile doar două locuri de muncă: economist şi redactor-prezentator TV.

Leave a Comment