Vești bune de peste ocean: Arni a ieșit cu bine din operație

Cunoscutul jurnalist Arnold Schlachter a trecut cu bine intervenția chirurgicală la care a fost supus. Aceasta a durat mai bine de șapte ore și a fost realizată în Statele Unite ale Americii (SUA). În jurul orei 3:30 dimineața zilei de sâmbătă 23 februarie (SUA), Arni a fost dus pe secția de terapie intensivă unde va rămâne următoarele ore. ”Intervenția a fost dificilă, dar medicii au spus ca totul a decurs cum și-au propus. Urmează o perioada grea de recuperare, două săptămâni, în care va fi alimentat doar pe nas, apoi vor urma procedurile de chimioterapie, șase săptămâni în care s va merge zilnic la radiații. Dumnezeu e bun și mare, a fost alături de Arni, de noi în această grea încercare. Ne-a trimis medici și oameni minunați care să ne ajute atât financiar, cât și moral și spiritual. Nu putem decât să vă mulțumim din suflet și fie ca bunul Dumnezeu să vă răsplătească înzecit binele pe care ni l-ați făcut. Așteptăm ca Arni să se trezească din anestezie și să se recupereze cât mai repede”, a precizat soția lui Arnie, Anca. Potrivit acesteia, în timpul operației i-a fost extirpată tumoarea agresivă cancerigenă, dar și organele afectate de cancer: corzi vocale, laringe, faringe, trahee și esofag, au fost extirpate, și s-a realizat reconstrucția de esofag.
Până în prezent s-au strâns 70.000 de dolari. ”Pe această cale le mulțumim tuturor celor care au donat și s-au implicat în organizarea evenimentelor de susținere a lui Arni. Prima intervenție chirurgicală, la care a fost supus, a costat 100 de mii de dolari, iar la cea de a doua se așteaptă încă evaluarea operației, după care se va comunica suma. În continuare puteți fi alături de Arni prin participarea la evenimentele caritabile care se vor desfășura în următoarea perioadă”, a adăugat Anca Schlachter.
Salvarea vieții lui Arni depinde de noi, depinde de tine. Implică-te și tu pentru a-i da o șansă la viață!
Donează aici pentru titularul contului Arnold Schlachter:
IBAN CONT LEI: RO35RZBR0000060013190890 Raiffeisen Bank Zalău
IBAN CONT EURO: RO90RZBR0000060018920272 Raiffeisen Bank Zalău
COD SWIFT: RZBRROBU
Se pot face donații și prin PayPal la: ancaveronicaschlachter@gmail.com

Alte articole

4 Thoughts to “Vești bune de peste ocean: Arni a ieșit cu bine din operație”

 1. Fan.Ztv

  Fara corzi vocale Arni v a avea glas ,voce??Doamne ajuta sa se facă bine,,,eu nu înțeleg de ce lumea,unii dintre sălăjeni sunt supărați pe el….întotdeauna a fost promt și a vrut sa ajute prin glasul mass mediei, sănătate maximă îți doresc!!

 2. Victor Sabau

  pai si asta-i stire? mai bine dadea o stire despre Mortul Zilei, ca Radu Banciu la B1Tv, macar aia mai face titlu de o stire… ce stiri dom’le ajungem sa citim, cica la ce ora a fost dus Arni la sectia de terapie intensiva…. :))))))))))))) vorba ceea: cand n-ai ce face, te pui sa muti mobila in casa sau sa iti bati nevasta… sau mai nou sa intri la terapie intensiva…

  1. Anonim

   Omule, tu ai suflet sau ai venit din padure? Asta e marea problema la multi romani: va ….. grija de ” capra vecinului”.

  2. Anonim

   Mai victor, te vedem cand vei fi tu sau cineva din familia ta in terapie intensiva. Sa vedem cum iti place cand isi bate lumea joc de tine atunci. Karma is a bitch

Leave a Comment