Verdict al Curţii de Apel Cluj: Naşul păcănelelor rămâne în arest

Liderul “Mafiei păcănelelor”, Stelian Danco nu a apucat să se bucure de aerul libertăţii. Magistraţii Curţii de Apel Cluj au admis, vineri, 5 februarie, contestaţia declarată de procurorii Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Sălaj împotriva soluţiei pronunţată în 2 februarie de către Tribunalul Sălaj şi, rejudecând cauza au decis ca Danco să rămână în continuare în spatele gratiilor. “Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu sau cea a controlului judiciar formulată de către inculpatul Danco Stelian Liviu. Obligă pe inculpat să plătească statului suma de 250 lei cheltuieli judiciare”, se arată pe site-ul instanţei clujene. Decizia judecătorilor este definitivă.
Reamintim că marţi, 2 februarie, instanţa sălăjeană a decis înlocuirea măsurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu pentru următoarele 30 de zile.
Stelian Danco se află în arest încă din 1 noiembrie 2015, la propunerea DIICOT Sălaj, fiind suspect într-un caz de infracţiuni informatice şi economice în domeniul jocurilor de noroc. Potrivit anchetatorilor, acesta, împreună cu alţi doi inculpaţi – Radu Ciascai şi Remus Paneş, administratori şi asociaţi la mai multe societăţile comerciale, au obţinut sume importante de bani din exploatarea vulnerabilităţilor sistemelor de înregistrare a sistemelor de joc şi din neînregistrarea parţială a veniturilor în documentelor financiar contabile, profiturile ilicite obţinute fiind utilizate pentru achiziţionarea unor bunuri mobile şi imobile.

Alte articole

One Thought to “Verdict al Curţii de Apel Cluj: Naşul păcănelelor rămâne în arest”

  1. Lion

    pai daca era dupa Tribunalul SJ, infractorul asta care a pacalit sute de oameni era deja in Florida, la ora asta. Pe plaja. Ce se intampla cu toate aceste hotarari pe care Curtea de Apel le infirma si care, sunt din ce in ce mai multe? Le contabilizeaza cineva?

Leave a Comment