Uniforma de jandarm, râvnită de tot mai mulți tineri

12 tineri din Sălaj vor urma cursurile instituţiilor de învăţământ postliceal în care se pregătesc viitoarele cadre ale Jandarmeriei Române, după ce au fost declaraţi admişi la examenele desfăşurate în sesiunea 2016.
Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, au fost recrutați 25 de candidaţi pentru susţinerea concursurilor de admitere, 19 dintre aceştia optând pentru susţinerea examenelor la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni şi 6 pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani.
În urma susţinerii probelor de concurs, 12 dintre cei 19 candidaţi care au optat pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni au fost declaraţi admişi, primul dintre aceştia situându-se pe locul 16 cu un punctaj de 78 de puncte, iar ultimul pe locul 164 cu un punctaj de 59 de puncte.
Pentru sesiunea de admitere 2016, Jandarmeriei Române i-au fost aprobate în vederea scoaterii la concurs un număr de 175 de locuri pentru fiecare dintre cele două instituţii de învăţământ.

4 Thoughts to “Uniforma de jandarm, râvnită de tot mai mulți tineri”

 1. Jandarmul si extraterestrii

  Multi chemati,putini alesi……
  Adica,trebuie sa ajungi sa si termini si mai apoi sa te mentii in sistem..Ori CV-urile unora si anturajele,mentalitatea si comportamentul nu-i prea recomanda….Pana la urma se va cerne graul de neghina………Daca sfertarii lor nu dorm o sa-i cearna-n timp……

 2. Tăunu

  Pe vremea dictaturii comuniste, aia cruntă tristă şi sinistră, tinerii se făceau ingineri, medici, arhitecţi numa ăia prostovani rămâneau la armată şi miliţie !

  1. Ceaunu

   Bai nea Taune,sa intelegem ca faci parte din noua generatie de prostalai?
   Pen’ ca prostii de atunci,desteptii de azi si invers…..

 3. Mihai

  E un post de bugetar in care nu se cere multa minte. Jandarmii per general isi fac treaba insa sunt multi care n-au ce cauta acolo, au IQ deficitar care i-ar recomanda doar pt. dusul animalelor pe camp.

Leave a Comment