Un tânăr din Halmăşd a murit electrocutat

Un tânăr de 19 ani din comuna sălăjeană Halmăşd şi-a pierdut viaţa duminică noaptea, după ce s-a electrocutat, în timp ce se afla pe un stâlp de înaltă tensiune din localitate.

Potrivit informaţiilor furnizate de Liviu Varga, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Sălaj, la faţa locului a fost solicitată intervenţia unei ambulanţei, iar medicii au încercat resuscitarea tânărului, însă în cele din urmă, a fost declarat decesul acestuia.
Tragicul incident s-a petrecut în jurul orei 23. Conform explicaţiilor primarului comunei Halmăşd, Gavril Puşcaş, se pare că tânărul, Ludovic Kerestey, s-a urcat pe stâlpul de electricitate în urma unui conflict avut cu mama sa. „Beat fiind, tânărul s-a certat cu mama sa, după care a s-a urcat pe stâlp. Nu ştiu ce a vrut să demonstreze. Probabil cât este de curajos, însă, din păcate, această bravură l-a costat viaţa. Echipajul medical sosit la faţa locului a încercat resuscitarea acestuia, dar fără niciun rezultat”, a explicat ediulul comunei. Cei doi, mamă şi fiu, se mutaseră de puţin timp în comuna sălăjeană. „S-au mutat de puţin timp aici în comună. Au venit din judeţul Bihor”, a adăugat primarul comunei Halmăşd.

Leave a Comment