Un tânăr de 14 ani din Nușfalău a condus fără permis un moped neînmatriculat

Polițiștii au identificat, în data de 22 august, la ora 12, un tânăr de 14 ani din Nușfalău, în timp ce conducea un moped în localitatea Cosniciu de Sus, fără a avea permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule. În urma verificărilor efectuate de oamenii legii s-a constatat că mopedul condus de tânăr nu era înmatriculat. Pe numele acestuia s-a întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducere a unui vehicul neînmatriculat.

3 Thoughts to “Un tânăr de 14 ani din Nușfalău a condus fără permis un moped neînmatriculat”

  1. […] Polițiștii au identificat, în data de 22 august, la ora 12, un tânăr de 14 ani din Nușfalău, în timp ce conducea un moped în localitatea Cosniciu de Sus, fără a avea permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule. În urma verificărilor efectuate de oamenii legii s-a constatat că mopedul condus de tânăr nu era înmatriculat. Pe numele acestuia s-a întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducere a unui vehicul neînmatriculat. Citeste mai mult […]

  2. Monica

    D-le ce caz fantastic! Demn de Brigada Diverse!!! M-a ținut cu sufletul la gura citirea articolului!!! Voi chiar sunteți tâmpiti sau nu mai aveți ce scrie? Ăștia conduc mopede, scutere și ATV-uri de când ies din maternitate! Chiar nu mai aveți despre ce scrie???? Sunteți oenibili!!!

  3. Olimpiu

    Sper ca l-au reținut 24 de ore și apoi sa propună arestarea lui preventivă , chiar ca e un pericol!!! Sper ca va dați seama !!! Asta-i mai grav ca și cei care au “ terminat” aceasta tara in cei 33 de ani de guvernare!

Leave a Comment