Șimleuan de 21 de ani, mort în accidentul de lângă Poarta Sălajului

Un tragic accident de circulație a avut loc duminică dimineaţa, în jurul orei 7, pe drumul național 1 F la kilometrul 64, între localităţile Românaşi şi Poarta Sălajului. Un echipaj al Ambulanței și unul aparținând Detașamentului de Pompieri Zalău au intervenit la locul evenimentului însă, din păcate,nu s-a mai putut face nimic pentru tânărul de numai 21 de ani aflat la volanul autoturismului, acesta fiind găsit fără viață de echipele de intervenție. Din primele informații rezultă că, din cauza neatenției, tânărul din Șimleu Silvaniei care conducea autoturismul aparținând familiei, a pătruns pe contrasnes într-o curbă și s-a izbit violent de un cap de pod de pe marginea carosabilului.Trupul neînsuflețit al tânărului a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei. Surse neoficiale spun că băiatul care și-a pierdut viața în acest accident este fiul unui preot din Șimleu Silvaniei.

Alte articole

4 Thoughts to “Șimleuan de 21 de ani, mort în accidentul de lângă Poarta Sălajului”

 1. Anonim

  Mă,ziaristu lu pește prăjit.Presa clujeană a publicat toate date celui decedat ! Tu vorbești pe surse…Să-ți fie rușine !

  1. cocutza

   pentru prosti ca tine, care se hranesc cu nenorocirile altora, este foarte important un nume. Care, din respect pentru cel disparut si familia acestuia, nu se publica de niciun ziar serios. Nici politia nu furnizeaza astfel de date, dar sunt lucruri de neinteles pentru imbecili ca tine, crescuti si educati in pestera. daca ti-ar muri copilul intr-un accident ti-ar placea sa-i vezi numele insirat prin ziare? Acestui baiat i-ar fi placut sa stie ca apare in presa in asemenea context? la ce te ajuta sa stii numele acestui copil? Numele intregi apar in cazul infractorilor, mai citeste, si pe urma vino si fa corecturi in munca altora. Tu esti VIU, si iti ascunzi numele ca un las cand faci astfel de solicitari, sa ti se ofere pe tava numele unor victime care nu mai pot sa aiba controlul si proprietatea datelor lor, dobitocule! Ati umplut ziarele cu prostia si indiferenta voastra! Sa ti fie rusine tie, pentru ceea ce soliciti! iar celor care refuza sa treaca numele in cazul unor astfel de tragedii, toata stima.

 2. Darius

  Un ziar serios nu publica niciodata numele victimelor in cazuri de viol, accidente sau talharii! Du te la Acces Direct anonimule, acolo ii lumea ta.

 3. a

  deci omul s-a grabit si asa a ajuns mai iute ? fecior de popa, student la teologie, un sfant intre oameni, pita lui Dumnezo, ….

Leave a Comment