Un site de sărbătoare: www.centenarsalaj.ro

Recent, în Sălaj a fost lansat Centenarul Marii Uniri, iar printre activitățile dedicate acestui eveniment s-a numărat și prezentarea site-ului dedicat aniversării de anul viitor. Realizat de către Raul Mocuţa, site-ul www.centenarsalaj.ro este elegant și intuitiv, realizat într-o temă cromatică vie, patriotică, informaţiile fiind prezentate în secțiunile: Calendar, Comunicate, Jurnal, Articole, Despre noi. El a fost lansat pentru a oferi informații despre acțiunile și manifestările organizate pentru celebrarea a 100 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri, precum și alte comunicate dedicate acestui eveniment. Pagina centenarsalaj.ro este deținută și administrată de către Instituția Prefectului județului Sălaj şi conține comunicate, detalii despre evenimente, resurse educaționale și linkuri către articole și bloguri.

„Pentru România, anul 2018, an al centenarului încheierii Primului Război Mondial, are o semnificație cu totul specială, Marea Unire de la 1918 fiind un eveniment care va rămâne una dintre cele mai memorabile pagini ale istoriei românești. O sută de ani mai târziu, suntem cu toții conectați la Primul Război Mondial și înfăptuirea Marii Uniri, fie prin propria istorie a familiei, prin moștenirea comunităților locale, dar și datorită impactului său pe termen lung asupra societății și asupra lumii în care trăim”, scriu autorii.

Merită amintită în mod special secțiunea „Calendar, care prezintă toate evenimentele programate pentru sărbătoarea Centenarului pe parcursul anului, de la expoziţii, simpozioane, spectacole, conferinţe, concerte, proiecţii de film, dezveliri de busturi. Interfața este foarte îngrijită și extrem de ușor de utilizat, oaspeții putând să sorteze aceste evenimente după diverse criterii și să afle detalii legate de momentul și locul desfășurării.

Prin intermediul unui simplu formular de contact, pot fi trimise solicitări sau orice fel de informații sau feedback celor ce administrează pagina. Site-ul este optimizat atât pentru calculatoare, cât și dispozitive mobile, experiența de navigare de pe acestea fiind una facilă și plăcută.

Alte articole

One Thought to “Un site de sărbătoare: www.centenarsalaj.ro”

  1. Anonim

    Pagina in constructie. Va rugam reveniti mai tarziu !

Leave a Comment