Un sălăjean și-a pierdut viața într-un cumplit accident, lângă Stuttgart

Tragedie în familia unui bărbat de 32 de ani din Sălaj. Un groaznic accident de circulație a avut loc miercuri, la orele amiezii, în Germania, pe autostrada A6 în apropiere de Stuttgart, capitala landului Baden-Württemberg. Accidentul a avut loc, mai exact, pe o porțiune de autostradă cuprinsă între localitățile Sinsheim-Steinsfurt și Bad Rappenau. Conform autorităților germane, accidentul a avut loc pe fondul neatenției și nepăstrării distanței legale față de vehiculul din față. Șoferul român care transporta pe o platformă două autoturisme, a intrat în plin într-un TIR aflat în fața sa, impactul fiind atât de puternic încât mașina condusă de român a intrat aproape doi metri sub autotren.

Potrivit presei germane, românul a murit pe loc, în urma impactului deosebit de violent dar și a forței cu care cele două autoturisme transportate  au strivit, pe partea din spate, cabina șoferului. Deși la fața locului au sosit două ambulanțe cu doi medici specializați în medicina de urgență, nu s-a mai putut face nimic pentru victimă, fiind declarat decesul. Departamentul de pompieri Sinsheim a trimis la fața locului 18 pompieri, aceștia acționând rapid pentru a debloca traficul. Timp de o oră cât a durat acțiunea pompierilor, pe autostradă s-a format o coadă de aproximativ 7 kilometri. Șoferul tirului a suferit și el un șoc puternic, necesitând intervenția medicilor. Poliția urmează să stabilească cu exactitate cauzele și împrejurările în care a avut loc acest tragic eveniment rutier.

Foto: ⓒ Rhein Neckar Zeitung

Alte articole

6 Thoughts to “Un sălăjean și-a pierdut viața într-un cumplit accident, lângă Stuttgart”

 1. Anonim

  A vrut să depășească prin dreapta dar si-a luat-o .Era parcat un tir acolo.

 2. Anonim

  Pagubă in ciuperci….un #aducau de masini# mai putin!

 3. Anonim

  11.13, 11.41 niste nenorociti, rebutul societatii sunteti, tare as vrea sa va cunosc!

 4. Anonim

  @ 12:15
  Așa-i, cei doi sînt niște imbecili care se grozăvesc pe-aici, a murit un om și ei nu au nici un pic de compasiune. Nici dacă ar muri părinții lor nu ar trebui să se exprime batjocoritor! Sau viața acelui om nu este exact egală cu viața oricui?

 5. Anonim

  Bisnitari care aduc masini cu kilometrajul trucat ce si le vand fara plata de taxe si impozite in Romania!

 6. Anonim

  Cum isi risca un roman viata prin strainatate ca sa aiba un ban in plus pt.familia lui.Rusine politicienilor romani ca au permis sa se ajunga la astfel de situatii.Daca avea un salariu decent in tara nu mai trebuia sa umble dupa rable prin Germania.

Leave a Comment