UPDATE Un bărbat a ameninţat că se sinucide în Primăria Zalău

UPDATE: Potrivit anchetatorilor, bărbatul a ameninţat că se sinucide pe motiv că reprezentanţii Primăriei Zalău nu l-au primit în audienţă. El a renunţat, în cele din urmă, la gestul extrem după ce un oficial al administraţiei locale i-a ascultat păsurile.

ŞTIRE INIŢIALĂ

Vasile Iuga, omul străzii cunoscut pentru numeroasele sale tentative de suicid, a agitat din nou spiritele joi, 30 august, după ce a sunat în urmă cu câteva minute la 112, ameninţând că îşi va lua viaţa.
Dacă până acum Iuga obişnuia să se urce pe cele mai înalte blocuri de locuinţe din municipiu şi să ameninţe că se aruncă în gol, de această dată el este la Primăria Zalău şi susţine că va bea otravă.

La faţa locului au intervenit un echipaj al Poliţiei Municipale şi unul SMURD, precum şi un negociator din partea IPJ Sălaj.

4 Thoughts to “UPDATE Un bărbat a ameninţat că se sinucide în Primăria Zalău”

 1. Anonim

  Da lasati-l sa se omoare odata……atatea institutii cheltuie bani cu un gunoi alcoolic si care mai mult ca sigur e si asistat social. Si in plus, el si altii de teapa lui stau toata ziua pe platou si agreseaza verbal femeile si copiii de acolo.

 2. Anonim

  Democraţia este vremea ţâganilor nebuni !

 3. Anonim

  De ce nu lăsați omul sa-si faca treaba odata?Prea mult sunt bagati in seama cei care nu muncesc si au timp de asa ceva!!!Bani cheltuiti pe toți leneșii si bețivii!!!

 4. Anonim

  Lăsați gunoiul să se omoare dacă are sânge în instalație.Nu-i chiar așa de curajos.Daca nu ar fi băgat în seamă nu ar mai recurge la astfel de fapte.Trebuie internat definitiv în spitalul de nebuni .

Leave a Comment