Un autoturism s-a făcut scrum noaptea trecută în Hereclean

Un incident aflat în vizorul Poliției s-a petrecut în zorii zilei de luni, 30 iulie, în Hereclean. Un autoturism parcat pe una din străzile comunei a ars complet, iar primele concluzii ale pompierilor duc către o faptă săvârșită în mod intenționat.

Faptele s-au petrecut cu puțin înainte de ora 5, Detaşamentul de Pompieri Zalău fiind solicitat telefonic, prin numărul unic de urgență 112, să intervină la un incendiu izbucnit la un autoturism ce se aflat parcat pe raza comunei Hereclean. 
Deși pompierii au sosit în câteva minute la fața locului, autoturismul a ars complet. “Am fost anunțați târziu, atunci când persoana care a efectuat apelul telefonic a văzut că autoturismul arde. Am acționat rapid însă autovehiculul a ars complet. Din fericire nu s-au înregistrat victime omenești”, a spus Lucian Jacodi, purtător de cuvânt ISU SMURD Sălaj. Polițiștii au deschis deja un dosar penal, cercetările fiind desfășurate pe mai multe planuri, fiind luată în calcul, firește, și ipoteza unui act deliberat. Cercetările polițiștilor se desfășoară inclusiv sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, fiind luată în calcul și ipoteza ca autoturismul să fi fost în prealabil furat. Urmează ca ancheta să conducă în final la stabilirea cauzelor exacte și a împrejurărilor în care acest autoturism a fost distrus.

One Thought to “Un autoturism s-a făcut scrum noaptea trecută în Hereclean”

  1. Melinda

    Autoturismul a fost furat de necunoscuti din Lompirt si aprins in Hereclean.

Leave a Comment