Un acoperiș desprins de vânt putea pune în pericol cetățenii

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Zalău au intervenit, în dimineața de 25 septembrie, pentru înlăturarea unor elemente de construcție de pe acoperişul unui bloc situat pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu din municipiul Zalău. Pe fondul producerii fenomenelor meteorologice din ultimele zile, locatarii blocului au sesizat căderi de materiale de construcție, parțial desprinse de pe acoperișul blocului. Incidentul nu s-a soldat cu victime.

Pompierii au ajuns la locul solicitării cu o o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime. Aceștia au înlăturat de pe acoperișul blocului toate elementele care puneau în pericol cetățenii din zonă.

2 Thoughts to “Un acoperiș desprins de vânt putea pune în pericol cetățenii”

  1. […] Pompierii militari din cadrul Detașamentului Zalău au intervenit, în dimineața de 25 septembrie, pentru înlăturarea unor elemente de construcție de pe acoperişul unui bloc situat pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu din municipiul Zalău. Pe fondul producerii fenomenelor meteorologice din ultimele zile, locatarii blocului au sesizat căderi de materiale de construcție, parțial desprinse de pe acoperișul blocului. Incidentul nu s-a soldat cu victime. Pompierii au ajuns la locul solicitării cu o o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime. Aceștia au înlăturat de pe acoperișul blocului toate elementele care puneau… Citeste mai mult […]

Leave a Comment