Tudor Niream, căutat în continuare de către poliţişti

Tudor Niream, adolescentul zălăuan dispărut în urmă cu aproape două săptămâni din localitatea Recea, este de negăsit. Nici căutările poliţiştilor, nici ale echipelor de voluntari nu au dat roade, astfel că băiatul în vârstă de 15 ani fiind dat în urmărire naţională.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj dau asigurări că oamenii legii desfăşoară în continuare activităţi de căutare a minorului, a cărui dispariţie a fost sesizată în dimineaţa zilei de 24 noiembrie, prin apel la 112, de către mama acestuia. Aceasta a transmis poliţiştilor că fiul său a plecat de la domiciliul bunicilor, din Recea, în 23 noiembrie, în jurul orei 21, şi nu s-a mai întors. La plecare, băiatul le-a spus bunicilor că merge la plimbare, fără a-şi lua cu el lucrurile personale, actul de identitate sau telefonul mobil.

Tudor Niream are aproximativ 1.70 m înălţime, constituție atletică, păr șaten spre blond, ochi căprui. Nu prezintă semne particulare. La momentul plecării de acasă, minorul era îmbrăcat cu geacă bleumarin, blugi de culoare albastru deschis, iar în picioare purta încălţăminte sport, de culoare bej.
Persoanele care pot să ofere informaţii despre Niream Tudor sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze Poliția prin apelul de urgență 112.

Leave a Comment