Trimisă în judecată, după ce a încercat să-şi omoare soţul

 

O femeie de 40 de ani, din Zalău, a fost timisă în judecată de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, după ce în luna septembrie şi-a lovit soţul cu o rangă cauzându-i fracturi craniene, ce i-au pus viaţa în pericol. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Sălaj la finele săptămânii trecute, respectiv vineri, 31 octombrie, zălăuanca fiind acuzată de săvărşirea infracţiunii de tentativă de omor.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, totul s-a întâmplat pe fondul consumului de băuturi alcoolice. „Relaţiile dintre cele două părţi erau tensionate în ultima perioada, iar în 11 septembrie, după ce au consumat împreună băuturi alcoolice, a izbucnit o ceartă între soţi. La scurt timp, femeia i-a aplicat victimei, cu o bară de fier, multiple lovituri în zona capului, cauzând două fracturi a calotei craniene, ce i-au viaţa în primejdie”, a precizat Pompilia Stana, purtătorul de cuvânt al Parchetului.
Potrivit acesteia, cei doi, Ionela D. şi Dan D., s-au căsătorit abia anul trecut, în aprillie, după aproximativ 12 de concubinaj, însă bărbatul, cu patru ani mai în vârstă, nu a fost pentru prima dată agresat de către partenera de viaţă. Anchetatorii susţin că femeia consuma frecvent băuturi alcoolice şi, de fiecare dată, devenea violentă.
Zălăuanca a fost reţinută la mijlocul lunii octombrie, ulterior, fiind aestată preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Potrivit sursei citate, dacă va fi găsită vinovată, aceasta riscă între cinci şi 12,5 ani de închisoare.

Leave a Comment