Trenuri anulate de Paşte, în Sălaj

Mai multe trenuri de călători care tranzitează judeţul Sălaj nu vor circula de Paşte, au decis reprezentanţii CFR Călători. Demersul urmăreşte adaptarea circulaţiei trenurilor la cerinţele publicului călător, într-o perioadă în care traficul de călători este extrem de scăzut, şi a încadrării în bugetul de venituri şi cheltuieli.
Astfel, în 20 aprilie vor fi anulate trenurile Regio 4072 Jibou – Zalău, 4361 Zalău – Jibou, 4928 Jibou – Ileanda, 4086 Cluj-Napoca – Satu Mare şi 4092 Cluj-Napoca – Baia Mare, pentru ca în a doua zi de Paşte să nu circule garniturile Regio 4087 Satu Mare – Cluj-Napoca, 4096 Baia Mare – Jibou, 4422 Jibou – Dej, 4423 Dej – Jibou şi 4421 Letca – Jibou.
Lista trenurilor Regio şi InterRegio anulate la nivel naţional în perioada Sărbătorilor Pascale este mai lungă, motiv pentru care pasagerii sunt rugaţi să ţină cont de acest aspect când îşi planifică deplasările cu trenul. Pentru a afla informaţiile actualizate, aceştia pot consulta pagina de internet a companiei ori pot telefona la biroul de informaţii din staţia de plecare, se arată într-un comunicat de presă al CFR Călători. Potrivit sursei citate, în 21 aprilie, agenţia de voiaj din Zalău va fi închisă, în schimb, casieriile din gări vor funcţiona non-stop.

Leave a Comment