Trei sălăjeni prinşi la volan fără permis

Poliţiştii rutieri au continuat, la finele săptămânii trecute, activităţile pentru supravegherea traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care au întocmit trei dosare penale unor sălăjeni care s-au urcat la volan deşi nu avea permis de conducere, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Hida au depistat vineri, 10 august, la ora 15.50, un bărbat din comuna Hida care conducea un autoturism pe DJ 1G, pe raza localității, fără a deține permis de conducere. Un caz similar, al unui bărbat de 25 de ani, a fost identificat o zi mai târziu, în jurul orei 6.30, pe strada Armoniei din municipiu, pentru ca duminică, 12 august, oamenii legii l-au depistat în trafic pe un adolescent de 18 ani în timp ce conducea autoturismul pe DJ 109R, prin localitatea Gălpîia, deşi nu avea permis.
În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Leave a Comment