Tragic accident între localităţile Vârşolţ şi Crasna. O fetiţă de 6 ani şi-a pierdut viaţa, iar alte patru persoane au fost rănite grav

O fetiță de șase ani și-a pierdut viața într-un tragic accident de circulație care a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, 23-24 august, pe drumul județean 108 G, între localitățile Vârșolț şi Crasna. 

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență ISU ”Porolissum” Sălaj, în accident au fost implicate șapte persoane, din care patru grav rănite şi una decedată. Un echipaj de terapie mobilă (TIM) a ajuns imediat la locul accidentului şi a găsit un copil, o fetiţă de sase ani, aflat în stop cardiorespirator.” Împreună cu un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ) au început imediat manevrele de resuscitare. Din nefericire victima nu a răspuns manevrelor şi a fost declarată decedată. Celelalte patru persoane rănite, doi adulţi şi doi copii, au fost transportate de către echipajele ambulanţei la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) SMURD Zalău”, au precizat reprezentanţii ISU ”Porolissum” Sălaj.

Alte articole

Leave a Comment