Tragedie la Boghiş: un bărbat a murit după ce i s-a făcut rău la plajă

Ziua mai mult decât însorită de duminică a fost umbrită e un eveniment tragic, petrecut în ştrandul din Boghiş. Un zălăuan în vârstă de 65 de ani şi-a găsit sfârşitul pe patul de la Urgenţe, după ce medicii nu au mai reuşit să-l ţină în viaţă după ce, aflat la strand, i s-a făcut rău. Echipajul ambulanţei, ajuns la faţa locului, i-a acordat bărbatului primul ajutor, reuşind resuscitarea acestuia. Medicii Ambulanţei au decis ca bărbatul să fie transportat de urgenţă la spitalul din Şimleu Silvaniei, acolo unde a fost stabilizat. Ulterior, pacientul a fost transferat la UPU Zalău, acolo unde, în cursul serii de duminică, a decedat la secția de Anestezie/Terapie Intensivă.

Alte articole

4 Thoughts to “Tragedie la Boghiş: un bărbat a murit după ce i s-a făcut rău la plajă”

 1. Dana

  Rectificati eroarea…sau modul in care a murit sau ne vedem in judecata…sunt fiica lui si am fost la fata locului,culmea ca nu era nici un reporter la fata locului…acuma hai sa nu facem striri din orice…

 2. Anonim

  Am fost acolo, omului i s a facut rau in apa, cineva s – a lovit de el si a inceput sa strige sa vina salavarea! medicii i-au acordat acolo primul ajutor, daca nu ati fost acolo nu aveti de unde stii, stimata doamna – presupusa fiica. A murit la spital, dar asta probabil stiti. Condoleante familiei.

 3. Anonim

  Daca nu il scoteau din apa se ineca, deci a fost salvat de la inec, ce e asa complicat?

 4. Emil

  Strandurile din Zalau, Boghis si Broscaria sunt de evitat din toate pdv.

Leave a Comment