Tinerii care au bătut și violat o adolescentă au fost arestați preventiv

Doi dintre autorii cumplitei fapte de miercuri, o fată de 16 ani și un adolescent de 19 ani, au fost arestați preventiv vineri, pentru 30 de zile, la propunerea procurorilor sălăjeni, cei care au în cercetare această cauză.  Reamintim cititorilor că miercuri seara a avut loc o faptă de o gravitate deosebită, săvârșită pe un teren viran din apropierea supermarketului Kaufland din Zalău. O adolescentă de 16 ani a fost victima unor fapte cumplite săvârșite de trei persoane  – o fată de 13 ani, o adolescentă de 16 ani și un adolescent de 19 ani, victima fiind dezbrăcată, bătută cu o violență ieșită din comun, violată și umilită ulterior să plece acasă doar în lenjerie intimă, fără sutien. Victima a apelat la o patrulă de poliție care în scurt timp i-a identificat pe cei trei agresori. În timp ce autoarea minoră de 13 ani nu va răspunde penal, ceilalți doi au fost inițial reținuți pentru 24 de ore, încarcerați, iar acum îți vor petrece următoarele 30 de zile, cel puțin, în arest.

5 Thoughts to “Tinerii care au bătut și violat o adolescentă au fost arestați preventiv”

 1. Anonim

  Vrem numele parașutei de 13 ani.

  1. Anonim

   Din pacate in cauzele cu.minori, chiar si f grave cum e acesta, legea nu permite mediatizarea numelor.

  2. Anonim

   @ 18:27
   Vrei să faci parașutism?

 2. Anonim

  In regimul socialist, existau scoli de corectie pentru astfel de derbedei., azi desfiintate. Curricula era simpla, APA, paie si bataie.!

 3. law

  Intr-un stat primitiv dpdv al moralei trebuie sa aplicam reguli ale unei democratii deja coapte.Nu domnule, vorba celui de mai sus APA, PAIE SI BATAIE.

Leave a Comment