Tichete de parcare gratuite pentru zălăuanii din zona centrală

Zălăuanii care locuiesc în blocurile de pe strada Unirii primesc tichete gratuite de parcare. Acestea sunt acordate de Primăria municipiului Zalău datorită faptului că în zonă s-a închis circulația pentru realizarea unor lucări la rețeaua de apă și canalizare, care se vor finaliza în 2 septembrie, iar locuitorii din zonă nu își mai pot parca mașinile în parcarea din apropierea locuințelor. Proprietarii de autoturisme din zonă vor fi chemați la primărie după tichetele gratuite de parcare.

Parcarea BCR rămâne deschisă. Accesul – bulevard pe lângă supermarketul Carrefour

Tot în această perioadă, Primăria municipiului Zalău informează că parcarea din fața clădirii BCR din centrul municipiului este în continuare deschisă, iar accesul în parcare se va face de pe bulevard pe lângă supermarketul Carrefour. Reamintim cititorilor noștri că datorită unor lucrări ale Companiei de Apă Someș privind reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare în municipiu, circulația pe strada Unirii a fost deviată, de la finalul săptămânii trecute, mai exact de vineri – 5 august. Astfel, șoferii care ajung în zonă, trebuie să o ia la dreapta, înainte de Clădirea Albastră, prin parcarea Raiffeissen, iar ieșirea este în strada Simion Oros, în fața Pieței agroalimentare. Mai exact strada va fi deschisă circulației rutiere de la fostul hotel Porolissum, până la clădirea Raiffeissen.

 

One Thought to “Tichete de parcare gratuite pentru zălăuanii din zona centrală”

  1. […] Zălăuanii care locuiesc în blocurile de pe strada Unirii primesc tichete gratuite de parcare Citeste mai mult […]

Leave a Comment