Tiberiu Marc, numit preşedinte al Consiliului pentru Dezvoltare, regiunea Nord-Vest

În cadrul şedinţei Consiliului pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest ce a avut loc la Zalău luni, 21 noiembrie, Tiberiu Marc, Preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, a fost numit în funcţia de Preşedinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest.

Sandor Pasztor, Preşedintele Consiliului Judeţean Bihor a fost numit în funcţia de vicepreşedinte. Au fost nominalizaţi şi reprezentanţii regiunii noastre în Comitetul de Monitorizare a Programului Operaţional Regional 2014-2020, astfel: membru titular în Comitetul de Monitorizare POR, din partea preşedinţilor consiliilor judeţene din Regiune, Preşedintele CDR Nord-Vest, Tiberiu Marc, iar membru supleant este Vicepreşedintele CDR Nord-Vest, Şandor Pasztor. Al doilea membru titular în Comitetul de Monitorizare POR, din partea mediului de afaceri, mediului academic, sindicatelor, societăţii civile,  este rectorul UBB Academicianul Ioan-Aurel Pop, iar membru supleant este prof. Stelian BRAD de la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca. Membrii CDR au mai aprobat şi Raportul de activitate al ADR Nord-Vest pentru anul 2015, precum şi raportul pentru semestrul I 2016, se arată într-un comunicat de presă al Agenţiei de Dezvoltare  Regională Nord-Vest.

Alte articole

9 Thoughts to “Tiberiu Marc, numit preşedinte al Consiliului pentru Dezvoltare, regiunea Nord-Vest”

 1. Anonim

  da, acuma să dezvolte regiunea, ca nici bucatica asta de Salaj nu o reusit. foarte tare veste!

 2. Anonim

  foarte tare informatia! dl Marc nu a reusit nicio dezvoltare pt Sălaj, da se apuca de o regiune!

 3. Anonim

  securist ai fost, securist ai ramas!

 4. Anonim

  Care Dezvoltare? Era bun de președinte la Stagnare!

 5. Anonim

  Culmea, judetul cel mai sarac din Ardeal detine presedentia consiliului pentru dezvoltare. Hai sa mor daca nu!!!

 6. Anonim

  Vai si amar de ea regiune, o sa faca din ea un Salaj, mai saracit. Mai dar ce oameni conduc…incompetenta la cote maxime

 7. Anonim

  Asta e gluma de Radio Erevan. Tibi Marc, care a facut din Salaj cel mai sarac judet din Transilvania, va conduce Consiliul pentru Dezvoltarea Regiunii Nord-Vest. HA, HA, HA, HA!!!

 8. super fain.

  Ce se urmareste ? Aducerea Salajului la nivelul celorlalte judete din regiune sau aducerea celorlalte judete la nivelul Salajului ? La a doua varianta va avea succes deplin.

 9. Anonim

  Urmează sălăjenizarea Ardealului!

Leave a Comment