Tentativă de sinucidere: O tânără din Zalău s-a aruncat de la etajul IV

 

O tânără de 22 de ani, din Zalău, a căzut, în dimineaţa zilei de vineri, 31 iulie, de la etajul al IV-lea al blocului în care locuia. Din primele informaţii, aceasta ar fi încercat să-şi pună capăt zilelor. De altfel, potrivit unor apropiaţi, zălăuanca nu ar fi recurs pentru prima dată la un asemenea gest. Din fericire, a scăpat doar cu o rană superficială.
Incidentul s-a petrecut în jurul orei 11, la faţa locului deplasându-se de urgenţă un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Sălaj. „A fost solicitat, la ora 11, un echipaj medical la un bloc  în Dumbrava I, după ce o tânără de 22 de ani s-a aruncat de la etajul al IV-lea al imobilului respectiv. Din fericire, căderea i-a fost atenuată de o copertină, astfel că s-a ales doar cu o plagă minoră la un picior”, a explicat managerul Ambulanţei Sălaj, Liviu Balint.
Tânăra a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, unde, potrivit reprezentanţilor unităţii spitaliceşti, va fi supusă mai multor investigaţii medicale.

 

One Thought to “Tentativă de sinucidere: O tânără din Zalău s-a aruncat de la etajul IV”

  1. Augustus

    Dimineata sau la ora 11,ca la casele mai bune nu-i totuna.

Leave a Comment