Tânără din Românași, cercetată pentru trimiterea unui minor la cerșit

O tânără de 23 de ani, din comuna Românași, a fost depistată de polițiști în timp ce solicita de la cetățeni bani și diverse bunuri. În data de 28 iunie, la ora 16, polițiștii au indentificat-o pe tânăra în cauză în timp ce cerșea pe strada Gheorghe Doja. Aceasta se folosea și de prezența unui minor în vârstă de doar doi ani.

Pe numele persoanei în cauză polițiștii sălăjeni au întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de folosire a unui minor în scop de cerșetorie.

One Thought to “Tânără din Românași, cercetată pentru trimiterea unui minor la cerșit”

  1. […] O tânără de 23 de ani, din comuna Românași, a fost depistată de polițiști în timp ce solicita de la cetățeni bani și diverse bunuri. În data de 28 iunie, la ora 16, polițiștii au indentificat-o pe tânăra în cauză în timp ce cerșea pe strada Gheorghe Doja. Aceasta se folosea și de prezența unui minor în vârstă de doar doi ani. Pe numele persoanei în cauză polițiștii sălăjeni au întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de folosire a unui minor în scop de cerșetorie.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment