Tânăr maramureșean, bănuit că ar fi furat o bicicletă

Un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din comuna maramureșeană Mireșu-Mare, este bănuit de polițiști pentru furt. Mai precis, în data de 12 mai, acesta ar fi pătruns în curtea unei locuințe din localitatea Aluniș, de unde ar fi sustras o bicicletă. În urma acțiunilor efectuate de polițiști, în data de 15 iunie, tânărul a fost identificat și cercetat.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză, precum și pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

One Thought to “Tânăr maramureșean, bănuit că ar fi furat o bicicletă”

  1. […] Un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din comuna maramureșeană Mireșu-Mare, este bănuit de polițiști pentru furt. Mai precis, în data de 12 mai, acesta ar fi pătruns în curtea unei locuințe din localitatea Aluniș, de unde ar fi sustras o bicicletă. În urma acțiunilor efectuate de polițiști, în data de 15 iunie, tânărul a fost identificat și cercetat. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză, precum și pentru recuperarea prejudiciului cauzat. Citeste mai mult […]

Leave a Comment