Maramureșean, prins în trafic cu material lemnos fără proveniență legală

Un tânăr maramureșean a fost prins în trafic, în data de 15 iunie, în localitatea Cehu Silvaniei. Tânărul, în vârstă de 23 de ani, conducea o autoutilitară cu remorcă, cu care transporta material lemons. Acesta a fost oprit în trafic de polițiști și de jandarmi. În urma controlului, s-a constatat că el transporta în remorcă 20,55 de metri cubi de material lemnos, pentru care nu deținea documente care să ateste proveniența legală a acestuia.

Prin urmare, polițiștii au dispus confiscarea faptică și valorică a materialului lemnos, în valoare totală de 4.968,67 de lei. S-a confiscat și remorca cu care s-a efectuat transportul în cauză. Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de transport cu orice mijloace de transport al materialelor lemnoase, în volum de peste 10 metri cubi, neînsoțite de documente specifice de transport.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou.

One Thought to “Maramureșean, prins în trafic cu material lemnos fără proveniență legală”

  1. […] Un tânăr maramureșean a fost prins în trafic, în data de 15 iunie, în localitatea Cehu Silvaniei. Tânărul, în vârstă de 23 de ani, conducea o autoutilitară cu remorcă, cu care transporta material lemons. Acesta a fost oprit în trafic de polițiști și de jandarmi. În urma controlului, s-a constatat că el transporta în remorcă 20,55 de metri cubi de material lemnos, pentru care nu deținea documente care să ateste proveniența legală a acestuia. Prin urmare, polițiștii au dispus confiscarea faptică și valorică a materialului lemnos, în valoare totală de… Citeste mai mult […]

Leave a Comment