Tânăr bănuit de furturi din locuinţe, trimis după gratii

Un tânăr de 24 de ani din comuna Sîg a fost reţinut de poliţişti şi arestat prevenit printr-o decizie a instanţei luată luni, 26 noiembrie, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, cercetările efectuate de poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Crasna au stabilit că în data de 23 noiembrie, tânărul a pătruns în locuinţa unui bărbat şi a sustras suma de 5.850 de euro.

„În continuarea documentării activităţii infracţionale a rezultat faptul că în perioada 15 octombrie-23 noiembrie, tânărul a mai comis încă şase fapte de furt din locuinţe, de unde a sustras bani şi bunuri (articole de îmbrăcăminte, unelte agricole etc.), cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.100 de lei”, se arată în comunicatul amintit. Din totalul prejudiciului cauzat s-a recuperat aproximativ 75 la sută.
În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, sălăjeanul a fost reţinut în 25 noiembrie, iar luni, 26 noiembrie, a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Instanţa a emis mandatul, bărbatul fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj.

Alte articole

Leave a Comment