Sute de cicliști au pedalat la Șamșud

Sute de cicliști, iubitori de mișcare și natură, au participat la startul ediției din acest an a evenimentului „Cupa Vlădeasa, descoperă Șamșud pe MTB”. Evenimentul a fost organizat de Primăria Șamșud, Salvamont Vlădeasa, iar partener principal în acest proiect este Asociația „ADI – Țara Silvaniei”. Au venit participanți din întreaga țară, oameni dornici să facă mișcare și să descopere frumusețile zonei.

Evenimentul a avut loc sâmbătă, 30 septembrie, pe o vreme superbă, specifică toamnei și a cuprins două trasee. Traseul vinului a avut o lungime de 50 de kilometri, iar Traseul viilor s-a întins pe 25 de kilometri. Participanții au pedalat pe dealurile din apropierea localității, au descoperit frumusețile locale și ospitalitatea localnicilor. Printre cei care au pedalat a fost și în acest an primarul comunei Șamșud, Banto Zoltan. Nu vrem să-l lăudăm, dar cer este că a reușit să pună localitatea Șamșud pe harta ciclismului și turismului românesc. Pe toată durata derulării evenimentului, pivnițele localnicilor au fost deschise, iar ospitalitatea comunității este una cunoscută deja. Cicliștii au venit împreună cu prietenii, cu familiile, cu toții s-au simțit bine, iar festivitatea de premiere a fost una derulată într-o atmosferă de sărbătoare. Toți participanții au fost câștigători pentru simplul fapt că au ieșit pentru a pedala și pentru a vedea un colț aparte din Sălaj, o localitate unde aproape an de an este organizat și un fel de competiție în care este stabilită cea mai bine îngrijită gospodărie, iar localitatea Șamșud arată bine, este curată, poate fi dată ca exemplu la acest capitol.

2 Thoughts to “Sute de cicliști au pedalat la Șamșud”

  1. […] Sute de cicliști, iubitori de mișcare și natură, au participat la startul ediției din acest an a evenimentului „Cupa Vlădeasa, descoperă Șamșud pe MTB”. Evenimentul a fost organizat de Primăria Șamșud, Salvamont Vlădeasa, iar partener principal în acest proiect este Asociația „ADI – Țara Silvaniei”. Au venit participanți din întreaga țară, oameni dornici să facă mișcare și să descopere frumusețile zonei. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 30 septembrie, pe o vreme superbă, specifică toamnei. Evenimentul a cuprins două trasee. Traseul vinului a avut o lungime de 50 de kilometri, iar… Citeste mai mult […]

Leave a Comment