Spații educaționale, amenajate la Școala Gimnazială “Simion Bărnuțiu”

Un ansamblu modular cu două spații educaționale care va deservi două clase de elevi a fost amenajat la Școala Gimnazială “Simion Bărnuțiu” din municipiul Zalău. Acesta este prevăzut cu două săli de clasă complet echipate (instalații sanitare, electrice și de încălzire/climatizare, uși interioare/exterioare, calorifere, ventilatoare, convectoare, covor PVC, rulou cu lamele din plastic, prize, întrerupătoare, corpuri de iluminat etc.), un hol comun, grupuri sanitare unul pentru fete și unul pentru băieți) și un spațiu pentru persoanele cu dizabilități, utilat conform standardelor și normativelor în vigoare.

Pentru buna desfășurare a activității, aceste spații au fost racordate la utilități, respectiv alimentare cu apă și energie electrică, cât și la rețeaua de canalizare publică.

 

Spațiile care au destinația de săli de clasă urmează să fie dotate cu mobilier, bănci și scaune, acestea putând fi folosite începând din luna mai. Valoarea investiției este de 382,08 de mii lei, sumă asigurată din bugetul local.

2 Thoughts to “Spații educaționale, amenajate la Școala Gimnazială “Simion Bărnuțiu””

  1. Anonim

    ”Inteligenta ” investitie, marca Primaria Zalau.
    Intreb pentru un prieten: de ce nu s-a facut un minim efort financiar de catre Primarie sa se achizitioneze cladirea Romtelecom din spatele scolii care a stat la vanzare 4 ani ? Era o investitie ”cu cap” pentru multi ani, si asigura o extindere civilizata a scolii, nu containerele demne de o tara africana.
    Si aceasta este una din multele investitii fabuloase marca inregistrata”Primaria Zalau” !

  2. Anonim

    Pe când în Lic. Avram Iancu , Șc. gimn. Corneliu Copusu, Iuliu Maniu. Lic. Tehn. Gelu stau sălile de clasă goale !

Leave a Comment