Soferul acuzat de moartea unei femei ramane preventiv dupa gratii

Soferul acuzat de moartea unei femei ramane preventiv dupa gratii

 Judecatoria Zalau a decis, saptamana trecuta, sa mentina starea de arest preventiv in cazul zalauanului acuzat de moartea unei femei, accidentata in apropierea unei treceri de pietoni de pe bulevardul Mihai Viteazul din Zalau. Inculpatul a inaintat un alt recurs.

In data de 7 octombrie, zalauanul in varsta de 21 de ani, a facut recurs la Judecatoria Zalau impotriva masurii pronuntate de judecatorii Tribunalului Salaj, de arestare preventiva pentru o perioada de 29 de zile. Potrivit solutiei postate pe site-ul Judecatoriei Zalau, instanta respinge ca neintemeiata cererea de eliberare provizorie sub control judiciar formulata de inculpat. Decizia a fost data cu drept de recurs in termen de 24 de ore de la pronuntare pentru procuror si de la comunicare pentru inculpat. Prin umare, pe rolul instantei de judecata a fost inregistrat un alt recurs.

Zalauanul Alin Ioan M. a fost arestat preventiv sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa dupa ce, in noaptea de 4 spre 5 septembrie, in timp ce conducea un autoturism, a lovit mortal o femeie de 24 de ani care a traversa bulevardul in apropierea unei treceri de pietoni. In urma impactului violent, victima a decedat pe loc. Fapta de ucidere din culpa se pedepseste cu inchisoarea de la 1 la 5 ani. A doua zi dosarul a fost inaintat Judecatoriei Zalau cu propunerea de arestare preventiva, insa instanta a hotarat judecarea acestuia in stare de libertate. Procurorii au inaintat recurs la Tribunalul Salaj, care a decis cercetarea inculpatului in arest. Acesta a fost retinut si depus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Salaj.

Alte articole

Leave a Comment