Șoferițele, „amendate” cu mărțișoare

Continuând tradiția anilor precedenți, poliţiștii Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Judeţean Sălaj au fost prezenți în trafic, în municipiul Zalău, pentru a oferi doamnelor şi domnişoarelor participante la trafic mărțişoare cu mesaje preventive şi recomandări utile, marcând astfel, simbolic, ziua de 1 Martie.

Șoferițele au fost oprite în trafic, însă nu pentru un control de rutină, ci pentru a li se oferi un mărțișor și pentru a le ura o „Primăvară frumoasă, fără evenimente rutiere!”.

Mărțișoarele au fost oferite de polițiștii Serviciului Rutier împreună cu polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Zalău.

3 Thoughts to “Șoferițele, „amendate” cu mărțișoare”

  1. […] Continuând tradiția anilor precedenți, poliţiștii Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Judeţean Sălaj au fost prezenți în trafic, în municipiul Zalău Citeste mai mult […]

  2. […] Continuând tradiția anilor precedenți, poliţiștii Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Judeţean Sălaj au fost prezenți în trafic, în municipiul Zalău  » Mai multe detalii […]

  3. Anonim

    doamna din suv ul argintiu n-avea centura.era cazul de alt „martisor”.

Leave a Comment