Şoferi beţi pe şosele din Sălaj

 

Doi conducători auto, ce conducea deşi consumaseră băuturi alcoolice, au fost surprinşi, la finele săptămânii trecute în trafic, de către poliţiştii sălăjeni. Potrivit informaţiilor primite de la reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, vineri, 21 august, în jurul orei 9,30, Andraş Ş. de 38 ani, din Satu Mare, a fost depistat de oamenii legii în timp ce conducea autoutilitara pe drumul judeţean 108F, prin localitatea Şimleu Silvaniei, cu o alcoolemie de 1,14 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.
O zi mai târziu, în jurul orei 16, Iosif B. de 41 ani, din Gîlgău, a fost surprins de poliţişti ai Serviciului Rutier în timp ce conducea autoturismul pe drumul naţional1C, prin localitate, cu o alcoolemie de 0,87 miligame/litru alcool pur în aerul expirat.
Şoferii au fost conduşi la spital pentru recoltare de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Potrivit sursei citate, în ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o alcoolemie peste limita legală.

Alte articole

Leave a Comment