Şapte doljeni au furat bijuterii de mii de lei din Nuşfalău

 

Şapte persoane din judeţul Dolj se află, de la finele săptămânii trecute, în Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, după ce au furat, dintr-o locuinţă din Nuşfalău, mai multe bijuterii, în valoare de câteva mii de lei.
Potrivit informaţiilor primite de la biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, în 20 august, în jurul orei 16,30, Emil G., din Nuşfalău, a sesizat poliţia prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuinţă, de unde au sustras mai multe bijuterii, în valoare de 4.500 lei.
Trei dintre acestea au fost surprinse în curtea imobilului de partea vătămată, însă, prin folosirea violenţei, au reuşit să scape, în timp ce alte patru persoane le aşteptau într-un autoturism, înmatriculat în Bulgaria.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, din cadrul IPJ Sălaj, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul IPJ Maramureş, suspecţii au fost prinşi, pe raza municipiului Baia Mare, în jurul orei 23. „În urma probatoriului administrat, în data de 21 august, faţă de cei şapte, Olga I., Florin B., Ionel F., Ionela U., Ioana M., Domniţa M. şi Maria R., toţi din judeţul Dolj, a fost luată măsura reţinerii, iar în data de 22 august, au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei, cu propunere de arestare preventivă. Pe numele suspecţilor, Judecătoria Şimleu Silvaniei a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată şi au fost depuşi în Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj”, au declarat reprezentanţii IPJ Sălaj.
Potrivit acestora, poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora.

Alte articole

Leave a Comment