Șofer sălăjean, victima unui accident rutier produs în Dăbâceni

În data de 14 septembrie, în jurul orei 18.00, s-a produs un accident rutier pe Drumul Național 1C, în zona localității Dăbâceni. Ajunși la fața locului, polițiștii au găsit două autoturisme avariate. Se pare că șoferul unei autoutilitare, înmatriculate în Satu Mare, ar fi pierdut controlul volanului și s-ar fi ciocnit violent cu un autoturism condus regulamentar. În urma impactului, șoferul mașinii a rămas încarcerat, fiind ajutat să iasă din autoturism de către un echipaj al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Sălaj. La fața locului a ajuns și un echipaj de prim-ajutor la bordul unui elicopter aparținând SMURD, care a preluat victima.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier. Pe numele șoferului autoutilitarei s-a deschis un dosar de cercetare penală. În funcție de diagnosticul dat de medici se va realiza și încadrarea faptei.

 

3 Thoughts to “Șofer sălăjean, victima unui accident rutier produs în Dăbâceni”

  1. […] În data de 14 septembrie, în jurul orei 18.00, s-a produs un accident rutier pe Drumul Național 1C, în zona localității Dăbâceni. Ajunși la fața locului, polițiștii au găsit două autoturisme avariate. Se pare că șoferul unei autoutilitare, înmatriculate în Satu Mare, ar fi pierdut controlul volanului și s-ar fi ciocnit violent cu un autoturism condus regulamentar. În urma impactului, șoferul mașinii a rămas încarcerat, fiind ajutat să iasă din autoturism de către un echipaj al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Sălaj. La fața locului a ajuns și un… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    E plină /ara de accidente.

Leave a Comment