Șofer sălăjean implicat într-un grav accident în județul Cluj

Un grav accident de circulație a ajut loc în cursul după-amiezii de miercuri, în localitatea Mera din județul Cluj, accident în care a fost implicat un șofer din Sălaj. Potrivit polițiștilor de la Poliția Rutieră clujeană, șoferul sălăjean conducea autoturismul proprietate personală, iar într-o curbă, din cauza neadaptării vitezei și a neatenției, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un camion care circula regulamentar. În urma impactului, autoturismul a revenit pe sensul său de mers și s-a răsturnat pe partea dreaptă a șoselei, într-un șanț. Conducătorul auto sălăjean a fost grav rănit și transportat de urgență la spital. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că șoferul vinovat de producerea accidentului nu consumase alcool. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

sursa foto: Ziarul Clujean

4 Thoughts to “Șofer sălăjean implicat într-un grav accident în județul Cluj”

 1. Anonim

  viteza, prostia, grandomania…. Toate se platesc!

 2. Varsta minima pt obtinerea permisului

  ar trebui sa fie 30 de ani…

 3. Propunere legislativa

  Am inteles ca exista o propunere legislativa care sa ridice limita minima de varsta la 30 de ani, iar la 65 de ani sa ti se retraga permisul.

 4. Vasile

  Bai propunere legislativa… Crezi ca sunt oameni mai capabili și șoferi bătrâni mult mai buni și experimentați decât mulți alții de vârstă mijlocie care au carnetul doar de nevoie?

Leave a Comment