Şimleuani reţinuţi de poliţie. Anchetatorii îi cercetează pentru furt din locuinţe

Doi şimleuani au fost reţinuţi de poliţişti şi sunt acuzaţi că au furat mai multe bunuri din locuinţa unei femei din comuna Crasna. Poliţiştii au descoperit la domiciliile celor doi nenumărate bunuri despre care există suspiciunea că sunt furate.

La data de 6 iulie, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Crasna au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în oraşul Şimleu Silvaniei, la locuinţele a două persoane bănuite de furt calificat. Doi bărbaţi au fost reţinuţi. Din cercetări a reieşit că, în noaptea de 2 spre 3 iulie, doi bărbaţi, de 31, respectiv 42 de ani, ambii din Şimleu Silvaniei, ar fi pătruns în locuinţa unei femei, din comuna Crasna, de unde ar fi sustras bani, cabluri electrice, o drujbă, îmbrăcăminte, încălţăminte etc. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 18.000 de lei. În urma percheziţiei au fost descoperite şi ridicate mai multe mijloace materiale de probă. Bărbaţii au fost reţinuţi, pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Poliţiştii continuă cercetările pentru probarea şi documentarea întregii activităţi infracţionale.

Fotografie cu caracter ilustrativ

One Thought to “Şimleuani reţinuţi de poliţie. Anchetatorii îi cercetează pentru furt din locuinţe”

  1. […] Doi şimleuani au fost reţinuţi de poliţişti şi sunt acuzaţi că au furat mai multe bunuri din locuinţa unei femei din comuna Crasna. Poliţiştii au descoperit la domiciliile celor doi nenumărate bunuri despre care există suspiciunea că sunt furate. La data de 6 iulie, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Crasna au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în oraşul Şimleu Silvaniei, la locuinţa a două persoane bănuite de furt calificat. Doi bărbaţi au fost reţinuţi. Din cercetări a reieşit că, în noaptea de 2 spre 3 iulie, doi… Citeste mai mult […]

Leave a Comment