Sfârșit de vară productiv pentru polițiștii sălăjeni. Amenzile aplicate au depășit 1 milion de lei

Polițiștii sălăjeni au continuat acțiunile pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, şi în sezonul estival 2019.  Peste 200 de infracţiuni au fost constatate de poliţişti. În perioada 26 august-15 septembrie  a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj a acționat cu efective mărite pentru siguranța cetățenilor, prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și liniștii publice, pe perioada sezonului estival 2019. Astfel, în perioada de referință, polițiștii au constatat 262 de infracţiuni, din care 40 la regimul circulaţiei rutiere, 128 contra patrimoniului, diferența fiind alte genuri de infracţiuni, şi au surprins în flagrant 29 de persoane. Pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială prevăzute de Legea 61/1991 republicată, oamenii legii au aplicat 480 de sancțiuni contravenționale.

Pentru prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii rutieri au acționat la nivel judeţean, în urma abaterilor constatate fiind aplicate 2496 de sancțiuni, din care 27 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, 827 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar diferenţa au constituit alte abateri. De asemenea, au fost reţinute 193 permise de conducere (58 pentru depăşirea cu mai mult de 50 Km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv) şi 76 de certificate de înmatriculare. Valoarea totală a sancţiunilor se ridică la 1.000.208 lei.

Alte articole

3 Thoughts to “Sfârșit de vară productiv pentru polițiștii sălăjeni. Amenzile aplicate au depășit 1 milion de lei”

 1. Anonim

  circul destul de mult prin oras si oprin Salaj, dar rar imi mai este dat sa vad cate un echipaj de politie. Nu am mai vazut sa fie cineva orpit de cel putin 2-3 luni de zile. Dar am vazut accidente cu nemiluita. Si acol era si politia. A ajuns politia doar sa constate !

  1. Anonim

   Vrei sa fii oprit mai des ? Scrie aici nr.de circulatie.

 2. X

  ROLUL PRINCIPAL AL POLITIE RUTIERE ESTE PREVENTIA SI FLUIDIZAREA TRAFICULUI UNDE ESTE NEVOIE, NU DATU AMENZILOR

Leave a Comment