Şefia Poliţiei Municipale, scoasă la concurs

Postul de şef al Poliţiei Municipale Zalău este scos la concurs, cei interesaţi având la dispoziţie doar câteva zile pentru a-şi depune dosarele.
Potrivit unui anunţ publicat pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, înscrierile se fac la sediul instituţiei până în 23 august, la ora 16, concursul urmând să aibă loc în 12 septembrie, de la ora 11, şi va consta într-un interviu structurat pe subiecte profesionale.

Pentru a se putea înscrie la concurs, cei interesaţi trebuie să fie ofiţeri de poliţie şi să îndeplinească cumulativ, mai multe condiţii, printre care să fi absolvit o facultate, să aibă cursuri postuniversitare sau de masterat în domenii precum matematică şi ştiinţe ale naturii, informatică, ştiinţe juridice, ştiinţe sociale şi politice, ştiinţe economice, ştiinţe umaniste, ştiinţe inginereşti, ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică sau management, să deţină gradul profesional de minimum inspector principal de poliţie, să aibă minim 7 ani vechime în muncă, din care măcar 5 în MAI, să aibă cel puţin 3 ani vechime în funcţii de conducere în unităţi ale MAI, să aibă cel puţin 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei, să fi obţinut calificativul de cel puţin „Bine” la ultimele două evaluări anuale de serviciu.

Candidaţii vor fi apreciaţi cu note de la 1 la 10, pentru a promova fiind nevoide de minim 7. Va fi declarat admis concurentul cu cea mai mare notă. Interviul va fi înregistrat audiu-video.
Fotoliul de şef al Poliţiei Zalău a devenit vacant în septembrie 2017, odată cu pensionarea lui Gelu Cordea, o lună mai târziu fiind împuternicit pe post comisar şef de poliţie Gabriel Terheş, fostul şef al Serviciului de Intervenţie Rapidă din cadrul IPJ Sălaj.

Alte articole

4 Thoughts to “Şefia Poliţiei Municipale, scoasă la concurs”

 1. Anonim

  Nu mai dati,mai,stirea asta,ca deja ne-am saturat!

 2. Anonim

  Nici politai adevarati nu se mai gasesc in tara asta ?

 3. Anonim

  politisti adevarati sunt din Teleorman ! doar de acolo apar liderii care ne mai pot conduice !!

 4. Anonim

  nora lui ionel ciunt o sa fie sef, Calin Rolnic daca nu ma-nsel

Leave a Comment