Circulație restricționată pe bulevard, în această seară

Primăria municipiului Zalău a luat decizia restricționării circulației pe bulevardul Mihai Viteazul, cu ocazia desfășurării unui eveniment cu caracter sportiv. Astfel, marți, pentru desfășurarea ediției a XIV-a a Cupei de Vară „Viitorul”, mai exact pentru defilarea echipelor participante, circulația se va desfășura pe bulevard pe o singură bandă pe sensul de mers Gară-Centru.

„Pentru buna desfășurare a acestei acțiuni, marți, 21 august, în intervalul orar 19.00 – 21.00, pe bulevardul Mihai Viteazul, din zona Sălii Sporturilor Gheorghe Tadici până la Casa de Cultură a Sindicatelor, Poliția Municipiului Zalău și Inspectoratul de Jandarmi Județean Sălaj vor asigura deplasarea în siguranță a persoanelor participante pe o singură bandă de mers (direcția gară – centru), fără oprirea circulației rutiere”, se arată în comunicatul municipalității.

Alte articole

2 Thoughts to “Circulație restricționată pe bulevard, în această seară”

 1. Anonim

  a observant cineva ca toate meciurile de fotbal se joaca in Hereclean si nu in Zalau? pe in teren privat, desi Zalaul are in teren care papa o multime de bani !!!!
  stie cineva cati bani cheltuie primaria Zalau cu stadionul? si marea lor majoritate a meciurilor nu se joaca aici?
  de 2 zile nu mai poti intra si eisi din hercelan !!
  aseara au foast mai marii fostbalului national in Hereclean !

 2. Anonim

  Acum văd că nu mai comentează nimeni. Cand a fost vorba de închiderea bulevardului pentru o defilare la care au participat peste 1000 de tineri uniți la Zalau de crezul lor in Dumnezeu si de dragostea de ţară, câtorva cîrcotași nu le ajungea o banda…trist, foarte trist

Leave a Comment