Şef nou la Cadastru

La mai puţin de doi ani de când a preluat interimatul Oficiului Judeţean de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Sălaj, Claudiu Marian este schimbat din funcţie. Fotoliul pe care l-a ocupat din octombrie 2016 va fi preluat începând cu 1 iulie 2018, de către colegul său de la Biroul Şimleu Silvaniei, Claudiu Gabriel Balog, în vârstă de 30 de ani.

Contactat, Marian a fost reţinut în declaraţii, afirmând doar că a fost surprins să afle, în cursul zilei de joi, 28 iunie, că va fi înlocuit. La fel de surprins susţine că a fost şi viitorul director interimar, care mărturiseşte că numirea sa în fruntea OCPI Sălaj nu s-a făcut cu susţinerea politică a vreunui partid. „Doar mi-am făcut treaba”, precizează Balog, care a acumulat o vechime de doi ani în cadrul instituţiei.

10 Thoughts to “Şef nou la Cadastru”

 1. Anonim

  Așa-s pesediștii, nu recunosc să-i pici cu ceară!

 2. Avocatul

  Marian a fost/este prieten de familie cu imbecilul de Paine.Asa a ajuns sef la Cadastru. Este la fel de imbecil ca si mentorul sau. Pe langa faptul ca e imbecil,este de o aroganta crasa. Masina de serviciu folosea aproape exclusiv in scopuri personale,sa transporte sotia la Camera de Comert,copii la scoala si invers. Cat a fost director,la OCPI nu s-a batut in cui in perete.Impotriva sa s-au depus nai multe plangeri penale,care acum sunt in faza de cercetare pt.abuz in serviciu etc.De cca.o luna s-a inchis in biroul de director si invata pt.examenul de intrare in baroul de avocati,bineinteles incasand fara jena salarul de director

  1. SUCIU ALEXANDRU

   cu privire la Sergiu nu ma exprim , ii cunosc destul de bine pe amando,i dar daca vorbesti asa despre Claudiu inseamna ca nu il cunosti sau esti invidios si postezi si anomim inseamna ca esti un las.

 3. Anonim

  Angajatii Ocpi spera ca fostul director sa plece nu numai din functie ci sí din oficiu.

 4. Anonim

  Marian in 2010,cand au fost diminuate salariile,a lasat Ocpi balta,s-a facut lichidator,unde castiga miliarde/an(A se vedea decl. De avere la numire).In 2016,din motive necunoscute a revenit la Ocpi cu CONTRACT DE MUNCA PE PERIOADA DETERMINATA,l-a sapat pe directorul de atunci,cu sprijinul actualului vice de la CJ,Panie si a ajuns director.Intrebare pt.Ancpi:Este moral,etic,legal sa numesti pe cineva,angajat temporar,director?

 5. Anonim

  De parca ar fi singurul sef de institutie care foloseste masina de serviciu in interes persona! Asta-i buna! HA HA HA HA HA HA

 6. Anonim

  Are vechime oameni buni … 2 ani! E expert deja

 7. Anonim

  Marian este un bun specialist foarte bine pregatit dar societatea de acum nu are nevoie de valori , ci de cei care spun ,, sa traiti am inteles ,, iar pe urma se supara cand ajung dupa gratii !!!!!

 8. Anonim

  Marian a fost susținut de ALDE dar acum la trbe la PSD cãci oameni capabili nu au loc,deranjazã daca merge ceva în țara asta.

 9. Anonim

  dupa chipul si asemanarea PSD-ului !
  in OCPi este o mare lipsa de specialist ! in ultimi 10-15 ani, in aceea institutie au fost angajati doar pe criterii politice !
  dar asa se intamla si acuma, atat doar ca cei de la PSD nu se mai feresc deloc
  p.s. unde se angajeaza nevasta unui mare PSD-ist din Salaj? o ghicitoare de nota 10 ! pun pariu ca nici 1% din PSD-isti nu stiu ce posturi frumoase sunt scoase la concurs luna asta !!! si toate sunt ocupate dinainte de examen ! poate ca stie Ciunt, dar nici el nu mai e pe val !

Leave a Comment