Cu alcoolemie de peste 1 la mie, a ajuns cu maşina în stâlp

Doi şoferi băuţi au fost prinşi în trafic de poliţişti. Unul dintre ei, un bărbat de 44 de ani din comuna Someş Odorhei, conducea autoturismul pe Drumul Judeţean 108A, iar în localitatea Someş Odorhei a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un stâlp. În urma impactului nu au rezultat victime, doar pagube materiale. La testarea cu alcooltestul s-a evidenţiat o alcoolemie de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

Cel de-al doilea şofer, un zălăuan de 59 de ani, a fost identificat în trafic în noaptea de 28 spre 29 iunie, la ora 2.21, pe bulevardul Mihai Viteazul, din municipiu. Şi de acestă dată, testarea cu alcooltestul a indicat un rezultat pozitiv, respectiv 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Leave a Comment