Sediu modern pentru procurorii sălăjeni

Recepția oficială a investiției privind modernizarea sediului Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj a avut loc astăzi în prezența Mariei-Magdalena Militaru, prim-adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și a prim-procurorului Sorin Flonta.

La eveniment au mai participat fostul șef al Direcției Naționale Anticorupție, Crin Bologa, foști prim-procurori, respectiv Pompilia Stana, Mircea Marincaș, Bogdan Chiș, președintele Tribunalului Sălaj, judecătorul Costin Moldoveanu, procurori, judecători, oficiali ai Inspectoratului Județean de Poliție Sălaj, ai Jandarmeriei și Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență „Porolissum” Sălaj. Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, Sorin Flonta, a declarat că investiția este una deosebit de importantă pentru că a permis modernizarea sediului instituției, procurorii urmând să-și desfășoare activitatea în spații modernizate, la standarde impuse de cerințele actuale. Tot în acest sediu își va desfășura activitatea Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău.

Sorin Flonta a precizat că investiția a transformat imobilul într-unul dintre cele mai moderne sedii de parchete din țară. Lucrările au vizat inclusiv reducerea consumului de energie prin montarea de panouri solare și pompe de energie. Lucrările au început anul trecut și au fost încheiate în această primăvară. Lucrările au fost efectuate de societatea TCI Cluj. Prim-procurorul a adăugat că demersurile pentru acest proiect important au început în anul 2015, Parchetul fiind condus atunci de Crin Bologa, au continuat în perioada mandatului prim-procurorului Bogdan Chiș și au intrat în linie dreaptă după preluarea mandatului de către Sorin Flonta. Proiectul a beneficiat de sprijinul conducerii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Prezent la eveniment, Ștefan Olteanu, coordonatorul companiei care a efectuat lucrările, a apreciat proiectul ca fiind unul de succes și de o importanță majoră pentru județ și pentru activitatea procurorilor sălăjeni. La final, Maria-Magdalena Militaru, prim-adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație, i-a felicitat pe foștii prim-procurori și pe actualul coordonator al instituției sălăjene, pentru demersurile care au avut ca rezultat ducerea la bun sfârșit a acestei investiții. Discursurile oficiale au fost urmate de vizitarea sediului modernizat.

5 Thoughts to “Sediu modern pentru procurorii sălăjeni”

 1. […] Recepția oficială a investiției privind modernizarea sediului Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj a avut loc astăzi în prezența Mariei-Magdalena Militaru, prim-adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și a prim-procurorului Sorin Flonta. La eveniment au mai participat fostul șef al Direcției Naționale Anticorupție, Crin Bologa, foști prim-procurori, respectiv Pompilia Stana, Mircea Marincaș, Bogdan Chiș, președintele Tribunalului Sălaj, judecătorul Costin Moldoveanu, procurori, judecători, oficiali ai Inspectoratului Județean de Poliție Sălaj, ai Jandarmeriei și Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență „Porolissum” Sălaj. Prim-procurorul… Citeste mai mult […]

 2. Anonim

  Va să zică sunt bani pt procurori și servicii în „democrație”. Pt profesori și pensionari, nu !

 3. Dombi Zsolt

  Sediul meritat de ei, este la penintenciarul Craiova.

  1. Lorena

   Cel cu nume de “ floare”, un câcat , de ce a fost invitat dacă s-a pensionat totuși?

 4. Sorin

  Știe marele procuror al DNA, sau cei care au fost pe acolo, cum își angajează unii sotiile, in timp ce angajatorul(conducătorul unității) este cercetat penal, ma întreb și eu, ca și simplu contribuabil?!

Leave a Comment